Ludvig Zoltán festőművész kurzusa – 2017. április 7-8-9.

Képzőművészeti kurzusok felnőtteknek


Ludvig Zoltán festőművész kurzusa

2017. április 7-8-9.

érkezés a kurzusra:  7-én, pénteken 18.00 óráig
kurzus zárása:           9-én, vasárnap 14.00 óra


Akrilfestészet, vegyes technikák, strukturális anyagok használataMinden egyes alkalom, amikor lehetőségem van egy új helyre elmenni, ott találkozni kreatív, alkotó emberekkel, erőteljes inspirációt ad munkámhoz, fejlődésemhez, segít megtalálni az utat a továbblépéshez.

Arra bíztatok mindenkit, aki képalkotással szeretne feltöltődni, kikapcsolódni, jöjjenek el otthonról a Kendlimajor Művészeti Szabadiskola kurzusaira, alkossanak együtt neves képzőművészekkel a Ludvig Nemzetközi Művésztelepnek otthont adó műteremben. Ez, a nemzetközi szintéren is jelentős ismertséggel bíró stúdió az a hely, ahol minden pillanat egy új problémát vet fel, amelyet egyedül kell megoldanod, de megbeszélheted kiváló mesterekkel, megoszthatod azokkal, akik ott, akkor, ugyanazzal a problémával küzdenek: egy üres lapon, vásznon megjeleníteni tájat, csendéletet, tanyát, organikus formákat, hogy aztán majd ezeket leegyszerűsítve, absztrahálva eljuss egy egyszerű, tiszta gondolathoz, a képhez, ami a tiéd.

Amikor elhatároztam, hogy elindítom Kendlimajorban a Ludvig Nemzetközi Művésztelepet, majd a Kendlimajor Művészeti Szabadiskolát, ezek a gondolatok vezettek. Az önkifejezés első lépése a kifejezés módjának megtalálása. Kurzusainkon megismerkedhetsz technikai, mesterségbeli fogásokkal, melyek megerősítik az anyaghasználat biztonságát,  megtapasztalhatod a lehetőségek végtelen tárházát. Megismerheted a képzőművészet iránt elkötelezett mesterek művészetfelfogását, hogy azt feldolgozva, elemezve felépíthetsd, fejleszthesd saját képi világodat.


Tematika:

A téma vázlatolásával, majd alapozással kezdünk, szintetikus akrilfestékekkel, strukturális alapozókkal.  Száradás után plusz alapozás aquarellgrafittal. Másnap a téma kibontása az alapból vízzel, radírral, festékkel. Önálló alkotás, korrektúrával.

A festőiskola kurzusain a minőségi munkavégzés miatt 15 fő a maximális létszám. 4 fő alatti jelentkezés esetén a felmondás jogát fenntartjuk.


Jelentkezés:

A jelentkezés Tízezer forint előleg megfizetésével érvényes a 14100134-17961649-01000000 számú bankszámlánkra.

Szükséges anyagok:

vásznak: 30 x 30 cm, 40 x 40 cm
akril festékek, ecsetek, spaklik, radír, törlőrongy.


Ár:

Kurzus ára szállással, teljes ellátással:  41.000.- Ft
Kurzus ára ebéddel, szállás nélkül:        32.000.- Ft
Speciális alapozó anyagokat az ár tartalmazza.

Aki csak egy napot vesz igénybe, annak ára:   15.000.- Ft, ami nem tartalmaz ellátást.